Lag din egen, helt unike løpeflaske

Jeg har letet lenge etter ei god løpeflaske, ei som sitter godt i hånden og som rommer litt, rundt halvliteren hadde passet bra. Jeg har sett noen halvgode og dyre løsninger på XXL med stropper og strikk, ellers blir det drikkebelte med mange små flasker. Jeg leter bare etter ei tynn flaske som er så god å holde i at man kan ha den i hånden hele turen. Imsdal har ei ganske tynn flaske, men jeg drikker jo kun Isklar 🙂 Isklar med påsatt drikketut går til nøds, men sku ønske de var lettere å holde i lengden. Skal en ha gjort noe skikkelig må en gjøre det selv, så jeg laget meg noen prototyper.

Du trenger en varmluftpitol og noen plastflasker, plastikk krymper når den blir varm nok, resten sier seg vel selv.

Bilde
Det koster 2kr og 50 øre pr flaske å prøve seg frem, den første ble ikke bra
Bilde
1,5 liters flaskene ble litt for stor. Plasten krymper ikke nok til at den blir tynn nok på midten.
Bilde
0,5 liters flaske ble litt i minste laget for meg, men den passet godt i hånden til Ingvill. Flasken rommer nå 0,3 liter
Bilde
Foreløpig beste utgaven er ei liter flaske med Gøy. Ved å fylle litt vann i bunn før krymping ble bunnen veldig bra, toppen ble litt for varm og krympet den og. Skal være litt mer forsiktig neste gang.
2014-02-26 19.34.32
Min nye drikkeflaske, løpeflaske, på 0,4 liter. Aldeles unik sådan.

Ikke helt i mål med prosjektet, men neste gang jeg finner tid til å prøve skal jeg finpusse litt på metoden, så blir det sikkert knallbra.

2 kommentarer om “Lag din egen, helt unike løpeflaske

  1. Hehe, så morsomt prosjekt! 😉 Har nettopp kjøpt nytt drikkebelte som ikke er testet ut ennå. Kanskje det gjør susen. Men det har bare et par små flasker som rommer lite, så kan hende jeg tester ut krympeteknikken for en ekstra flaske til å ha i hånda på lange turer 😉 Takk for tips!

    Liker

    1. Fikk du det til? Jeg er ikke helt fornøyd enda, flaska blir litt for stiv til å klemme i seg drikke. Skal prøve å strekke flaska samtidig som jeg varmer, men vet ikke om det går. Ender vel med at jeg kjøper meg ei til 299 på XXL :O

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s